Entreprenør i Brønderslev

Find din lokale entreprenør i Brønderslev

Skal du have ny belægning i din indkørsel, etableret smukke og elegante gangstier i haven, eller går du med ønsket om nye terasser? Så er det en god idé at hive fat i en entreprenør.

Vi hjælper dig i mål med dine drømme, når det kommer til bygge og anlæg, og giver dig et resultat af høj kvalitet med hjælp fra vores erfarne medarbejdere. 

Vi er din lokale entreprenør Brønderslev, der kan hjælpe dig med stort og småt indenfor brolægning og anlægsarbejde, støttemur og indkørsel er et af vores specialer.

Skal du have fingrene i en bygmester?

En entreprenør er et ældre ord, der dog stadig gør sig gældende den dag i dag. Det kan oversættes til bygmester, hvilket stiller store krav til dem, der ønsker at sætte prædikatet entreprenør på deres CV.

Vi tager dog gerne opgaven på os, og agerer din lokale bygmester til dit næste projekt, hvor vi med stor erfaring og sans for selv de små detaljer, sørger for et arbejde der holder til punkt og prikke. Sammen får vi dit drømmeprojekt kørt i mål, så i hurtigt kan flytte ind i et nyt hus.

Få en uforpligtende samtale

At vælge en entreprenør Brønderslev og område, kan være en tillidssag, og der findes en del at vælge mellem.

Hos Sandholt ApS er du det allervigtigste element i vores forretning, og derfor går vi op i en tæt dialog, hvor dine ønsker og ideer er omdrejningspunktet. Du er bygmester, vi omsætter blot din ide til virkelighed. Det hele starter med en 100% uforpligtende samtale hos dig.

Selvom vi er eksperter i at varetage store opgaver for både private, virksomheder og institutioner, så er ingen opgave for lille.

 Uanset om det drejer sig om en gangsti i sommerhuset, eller nyt grus i indkørslen så glæder vi os til at hjælpe dig!

Hør mere om mulighederne for gravearbejde

Har du en opgave, der kræver gravearbejde, så lad os tage en snak. Ring til os på 30 63 40 03 eller send en mail til kontakt@sandholtaps.dk med en beskrivelse af omfanget af din opgave. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Få dit tilbud her